Historie mlékárny v HodoníněHistorie

1973 Zrodilo se Apetito

V roce 1973 se v Hodonínské mlékárně patřící státnímu podniku Lacrum Brno začal vyrábět tavený sýr Apetito, pojmenovaný podle slova apetit.

1992

V roce 1992 byla mlékárna zprivatizovaná společností TPK, která si o rok později zaregistrovala Apetito jako ochrannou známku.

2001

V roce 2001 proběhla modernizace Hodonínské mlékárny. Díky tomu je možné koupit svoje oblíbené Apetito i v kulaté krabičce s trojúhelníčky uvnitř.

2005

V roce 2005 představuje značka Apetito unikátní sýrové omáčky, které vynikají svou lahodnou chutí a snadnou přípravou!

Dnes

Mlékárna v Hodoníně patří mezi nejmodernější výrobce tavených sýrů ve střední Evropě. Sídlí zde také vývojové středisko společnosti pro tavené sýry.

1973 Zrodilo se Apetino

V roce 1973 se v Hodonínské mlékárně patřící státnímu podniku Lacrum Brno začal vyrábět tavený sýr Apetito, pojmenovaný podle slova apetit.

1992

V roce 1992 byla mlékárna zprivatizovaná společností TPK, která si o rok později zaregistrovala Apetito jako ochrannou známku.

2001

V roce 2001 proběhla modernizace Hodonínské mlékárny. Díky tomu je možné koupit svoje oblíbené Apetito i v kulaté krabičce s trojúhelníčky uvnitř.

2005

V roce 2005 představuje značka Apetito unikátní sýrové omáčky, které vynikají svou lahodnou chutí a snadnou přípravou!

Dnes

Mlékárna v Hodoníně patří mezi nejmodernější výrobce tavených sýrů ve střední Evropě. Sídlí zde také vývojové středisko společnosti pro tavené sýry.