Krabí pomazánka s treskou à la losos

15
minut
4
porce

Suroviny

  • 2 porce Apetito (2x 50 g)
  • 3 lžičky tresky à la losos
  • 200 g krabích tyčinek
  • 80 g Lučiny
  • 50 g pažitky
  • sůl
  • pepř
  • citrón na dochucení

Postup

Krabí tyčinky velmi jemně nasekáme. Apetito a Lučinu vyšleháme s pažitkou. Přidáme krabí tyčinky a dochutíme solí, pepřem a citrónem. Do vzniklé směsi rozmícháme tresku à la losos, která má výrazně červeno-oranžovou barvu. Podáváme s čerstvým pečivem a salátovou okurkou, která zjemní výraznou chuť tresky.

Inspirace

Dozdobte vejcem a sekanými bylinkami. Chcete-li změnu, nahraďte krabí tyčinky pečeným rybím filé. Ještě lepší chuť získáte uzenou makrelou.