Krémový dip s cibulí

20 minut
4 porce
Bezmasé

Suroviny

  • 200 g sýru Apetito smetanové
  • 3 cibule
  • 100 ml zakysané smetany
  • 1 lžíce Worcestrové omáčky
  • 1 lžíce vinného octa
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • sůl
  • pepř

Postup

Očistíme cibule a nakrájíme je nadrobno. Vložíme cibuli do rozehřáté pánve a restujeme ji na rostlinném oleji, dokud nezhnědne. Přidáme Worcestrovou omáčku a ocet. Promícháme, aby se vše hezky spojilo. Poté sundáme z plotny a necháme vychladnout. V misce si rozetřeme sýr Apetito a přimícháme smetanu. Přisypeme osmahnutou cibuli a vše promícháme. Dochutíme solí a pepřem.

Náš tip

Tento dip se skvěle hodí do hamburgerů nebo na slavnostní chlebíčky pro celou rodinu.